Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση, με πολλά χρόνια εμπειρίας στην μίσθωση-εκμίσθωση ή την αγορά-πώληση των ακινήτων και οικοπέδων, στον σχεδιασμό και ανοικοδόμηση νέων κατοικιών και την αναπαλαίωση παλαιών κατοικιών..

 
Ξεκινήστε σήμερα!

Μπορούμε να βοηθήσουμε με την παροχή επαγγελματικών και σύνθετων υπηρεσιών όπως:

Buliding Services

Κατασκευές

Το Τεχνικό Μας Γραφείο αναλαμβάνει όλα τα είδη κατασκευών ιδιωτικών έργων. Μπορούμε να αναλάβουμε ένα κτίριο από τις αρχικές εκσκαφές μέχρι την παράδοση "με το κλειδί στο χέρι". Η Εταιρία μας είναι αποτέλεσμα συνεργασίας μηχανικών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της κατασκευής. Η μακρόχρονη εμπειρία, η μεγάλη ειδίκευση και οι Κατασκευές που έχουν εκτελεστεί αποτελούν εγγύηση για τους πελάτες μας.

Περισσότερα...

Buliding Services

Έργα - Εργολαβίες

Η εταιρεία ΓΑΙΑ με την πολύχρονη εμπειρία που διαθέτει σε σχετικές εργασίες, αναλαμβάνει εκσκαφές, επιχωματώσεις, απομάκρυνση μπαζών με ειδικά και πλέον σύγχρονα οχήματα και εξοπλισμό, αναλάβουμε εκσκαφές  οποιουδήποτε βάθους και πετρώματος. Η εταιρεία μας με το εξειδικευμένο προσωπικό της, εγγυάται την ασφάλεια και την ταχύτητα στην οποιαδήποτε εργασία μας αναθέσετε.

Περισσότερα...

Buliding Services

Διαμόρφωση χώρων

Ενδιαφέρεστε να διαμορφώσετε το εξωτερικό σας χώρο στο στυλ που σας ταιριάζει και σας εκφράζει; Εμείς είμαστε εδώ για να σας προτείνουμε και να κάνουμε πράξη τις πρωτότυπες και εκκεντρικές λύσεις που διαθέτουμε! Αναλαμβάνουμε την μελέτη και διαμόρφωση εξωτερικών χώρων και κήπων καθώς και την κατασκευή και διακόσμηση θα αποκτήσετε το χώρο των ονείρων σας. Σας περιμένουμε για να κάνουμε μαζί τα όνειρα σας!

Περισσότερα...

Buliding Services

Ανακαινίσεις

Εάν ενδιαφέρεστε για την ανακαίνιση μιας παλαιάς κατοικίας, η εταιρία μας αναλαμβάνει την πλήρη ανακαίνιση. Υποστυλώσεις, χωρίσματα,αλλαγή κουφωμάτων,ελαιοχρωματισμοί κτλ. Η Ανακαίνιση πολλές φορές είναι απαραίτητη για να αντιμετωπιστούν τεχνικά προβλήματα ή για να δημιουργήσουμε άνετους και λειτουργικούς χώρους που να ταιριάζουν με την αισθητική μας.

Περισσότερα...

Σχεδίαση & Κατασκευή

jm-building-services
Η εταιρεία μας σχεδιάζει και κατασκευάζει το σπίτι των προσδοκιών σας με την δική σας πάντα συνεργασία.
  • Διαχείριση Κατασκευής.
  • Διαχείριση και Έλεγχος Κοστολογίων.
  • Επίβλεψη Κατασκευής και Συντονισμό Συνεργείων.

Περισσότερα...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΛΕΨΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ

 

Επιλέξαμε και σας προτείνουμε !!!