Η Εταιρία Που Στεγάζει Τα Όνειρα Σας !

 

Η Εταιρία με τον διακριτικό τίτλο Γαία (Construction - Real Estate) ιδρύθηκε από τους Δημήτρη και Ρούλα Γαϊτάνη.

 

Η εταιρία μας εδρεύει στην νότια Πελοπόννησο, στην ιστορική και γραφική πόλη της Κορώνης, αναπτύξαμε μια οικογενειακή επιχείρηση, αξιοποιώντας τα πολλά χρόνια εμπειρίας πάνω στο σχεδιασμό ανοικοδόμηση νέων κατοικιών και την αναπαλαίωση παλαιών κατοικιών στην ευρύτερη περιοχή, το Γραφείο μας αποτελεί έναν πρότυπο συνδυασμό ΤΕΧΝΙΚΟΥ και ΜΕΣΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ με κύριο προσανατολισμό σε όλο το φάσμα των δραστηριοτήτων που αφορούν το ακίνητο.

 

Το ΤΕΧΝΙΚΟ τμήμα της εταιρίας (Γαία - Construction) αναλαμβάνει: Ανακαινίσεις (Διαμερισμάτων και Επαγγελματικών Χώρων), Κατασκευές, Τεχνικές Μελέτες, Αναστηλώσεις, 

Αναπαλαιώσεις, Επισκευές Κτιρίων, Διαμερισμάτων και Επαγγελματικών Χώρων, Επίβλεψη, Τακτοποίηση Αυθαιρέτων και Ημιυπαιθρίων, Έκδοση Πιστοποιητικών Ενεργειακής Απόδοσης, 

Έκδοση Σχεδίων ΔΕΗ, Άδειες Λειτουργίας Καταστημάτων και Επιχειρήσεων, Εγκαταστάσεις Θέρμανσης, Κατασκευή Μονώσεων (Στεγών και Περιμετρικών Τοιχοποιιών) και ότι σχετίζεται με τα έργα των Πολιτικών Μηχανικών.

 

Το ΜΕΣΙΤΙΚΟ τμήμα της εταιρίας (Γαία - Real Estate) αναλαμβάνει: Την Εκτίμηση Ακινήτων, Ενοικιάσεις και Πωλήσεις Ακινήτων, Οικοπέδων και Αγροτεμαχίων και παντός τύπου Κτηματομεσιτικές Συναλλαγές.

 

Η εταιρία μας συνεργάζεται με 

α) ένα μεγάλο αριθμό κατασκευαστών - τεχνίτες όλων των ειδικοτήτων, ικανούς να ολοκληρώσουν με μεγάλη επιτυχία το οποιοδήποτε τεχνικό έργο, 

β) με τους καλύτερους προμηθευτές δομικών υλικών στην Μεσσηνία και όχι μόνο και 

γ) εγκεκριμένους κτηματομεσίτες με μεγάλη πείρα στην προώθηση ακινήτων προς πώληση ή εκμετάλλευση όχι μόνο στον Ελλαδικό Χώρο αλλά και στο Εξωτερικό 

μέσω κατάλληλων διαδικτυακών προγραμμάτων και εξειδικευμένων συνεργασιών στον τομέα του Real Estate.

 

Το Γραφείο μας απευθύνεται σε Ιδιώτες και Επιχειρηματίες που επιθυμούν ΑΜΕΣΕΣ και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ λύσεις στην κατοικία ή τον επαγγελματικό τους χώρο καθώς και στην γρήγορη αναζήτηση ακινήτων που πληρούν τις ανάγκες τους.

Τα ακίνητα που αναλαμβάνει το Μεσιτικό Τμήμα της εταιρίας Γαία - Real Estate διαφημίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε διάφορα site καθώς και σε εβδομαδιαίες εφημερίδες της Μεσσηνίας για ΣΙΓΟΥΡΑ και ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ αποτελέσματα.

Σε περίπτωση που δεν διαθέτουμε κάποιο ακίνητο σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών μας, μπορούμε σε Ελάχιστο Χρόνο να το αναζητήσουμε.

Σας καλωσορίζουμε στον διαδικτυακό τόπο του γραφείου μας και σας ευχόμαστε καλή περιήγηση. 

Στο Site θα βρείτε ΣΙΓΟΥΡΑ αυτό που ψάχνετε διότι διαθέτουμε ΜΕΓΑΛΗ γκάμα ανανεωμένων ακινήτων κάθε κατηγορίας με γνώμονα την κάλυψη του μεγαλύτερου δυνατού εύρους απαιτήσεων των πελατών μας.

 

Είμαστε στην ΔΙΑΘΕΣΗ σας για οποιαδήποτε μορφή συνεργασίας και παροχής συμβουλών για την καλύτερη δυνατή εκμετάλλευση της περιουσίας σας.

 

 

 

Γαία (Construction - Real Estate)

 

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ & ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΩΝ - ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ

 

Υπεύθυνοι Γραφείου: Δημήτρης και Ρούλα Γαϊτάνη

 

Τηλέφωνο Γραφείου: 2725022289 - Κινητό: 6977622998 / 6946684757 - Fax: 2725022973

 

Site: www.dreamhouses.gr - Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.