Το Μεσιτικό Τμήμα της εταιρίας Γαία (Construction - Real Estate), με τον διακριτικό τίτλο Γαία (Real Estate) δημιουργήθηκε με στόχο την αποκλειστική παρουσίαση και προώθηση της πιο μεγάλης γκάμας ακινήτων με ποιότητα πληροφορίας σε ολόκληρη την Μεσσηνία.

Η απόλυτη εξειδίκευση των στελεχών, η γνώση των ιδιαιτεροτήτων της κάθε περιοχής, η συνέπεια στον κάθε ενδιαφερόμενο πελάτη, σε συνδυασμό τις αμέτρητες επιλογές από τη βάση ακινήτων μας, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που αποτελούν πόλο έλξης επενδυτών και ιδιωτών. 

Με περιοχές των οποίων τα ακίνητα συνεχώς ανανεώνονται και αναβαθμίζονται και πακέτα που παρέχουν πλήρεις υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, κατευθύνουμε, προστατεύουμε, συμβουλεύουμε και διασφαλίζουμε την ακεραιότητα οποιουδήποτε μεγέθους επένδυσης - αγοραπωλησίας. 

Η διαφημιστική μας καμπάνια, με επιλεγμένα ακίνητα σε ολόκληρη την Μεσσηνία έχει σκοπό την παρουσίασή τους σε όσο το δυνατόν περισσότερους ενδιαφερόμενους αγοραστές. 

Οικόπεδα και κατοικίες για όλες τις προτιμήσεις, δίπλα στην θάλασσα ή στο βουνό, σε ανεπτυγμένες οικιστικές περιοχές ή παραδοσιακά ήσυχα χωριά είναι λίγες από τις αμέτρητες επιλογές που σας προσφέρουμε για την εξοχική ή μόνιμη κατοικία σας.

Η ιστοσελίδα μας (www.dreamhouses.gr), πλήρως ανανεωμένη και εκσυγχρονισμένη, προσφέρει μια ολοκληρωμένη εικόνα των ακινήτων και όλων των πληροφοριών που σχετίζονται με αυτά. 

Επιπλέον, για οποιαδήποτε άλλη ζήτηση μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να βρούμε το ακίνητο που ανταποκρίνεται στις δικές σας ανάγκες. 

Είτε πρόκειται για σπίτι, είτε για οικόπεδο ή άλλο ακίνητο προς επένδυση, είμαστε οι σωστοί συνεργάτες για την καλύτερη και πιο άμεση δυνατή λύση.

 

 

Το Μεσιτικό Γραφείο Της Εταιρίας Μας Αναλαμβάνει: 

 

Εκτιμήσεις Ακινήτων

Κτηματομεσιτικές Συναλλαγές

Πωλήσεις & Ενοικιάσεις Ακινήτων

Μεσιτική Αμοιβή

Ασφάλιση Ακινήτου

Τεχνική Υποστήριξη

 

Για Περισσότερες Λεπτομέρειες - Πληροφορίες - Φωτογραφικό Υλικό Κάντε "KΛΙΚ" Στο Μενού Που Σας Ενδιαφέρει.