Η φιλοσοφία μας

 

Το Τεχνικό Τμήμα της Εταιρίας Γαία (Construction - Real Estate), με τον διακριτικό τίτλο Γαία (Construction) Τεχνική Εταιρία Κατασκευών & Ανακαινίσεων, έχει ως κύριο μέλημά του τον άνθρωπο. Πιστεύουμε ότι κανένα έργο δε μπορεί να ολοκληρωθεί εάν δε ληφθούν υπόψη κάποιοι βασικοί  παράγοντες.

Στο Τεχνικό Γραφείο Γαία (Construction), ο ανθρώπινος παράγοντας είναι η αρχή. Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες σας, τις αγωνίες σας, τις επιθυμίες σας, τις ιδιαιτερότητές σας, συζητούμε μαζί σας για την αναμόρφωση του οικιστικού περιβάλλοντος και επενδύουμε στις διαπροσωπικές σχέσεις ώστε να συμβάλλουμε στην κοινωνική συνοχή.

Το περιβάλλον, φυσικό και αισθητικό αποτελεί το δεύτερο βασικό παράγοντα. Το κάθε τεχνικό έργο είναι απαραίτητο να σέβεται το περιβάλλον μέσα στο οποίο εντάσσεται. 

Από την πλευρά μας βασικοί άξονες σε αυτή την πορεία είναι η ανακύκλωση, η χρησιμοποίηση μη ενεργοβόρων υλικών, η βιοκλιματική σχεδίαση και η εναρμονισμένη αρχιτεκτονική σχεδίαση.

Η οικονομία και ο περιορισμός των δαπανών τόσο στη μελέτη όσο και στην κατασκευή είναι ένας από τους πιο επίκαιρους παράγοντες που επιβάλλεται να ελέγξουμε. 

Σε αυτή την δύσκολή οικονομική συγκυρία που βιώνουμε, αξιοποιούμε αποδοτικά και εύστοχα κάθε χρηματικό σας κεφάλαιο.

Ο χρόνος είναι ο άλλος παράγοντας τον οποίο λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη. Ο χρόνος μπορεί να μην σταματάει ωστόσο υπάρχει τρόπος να τον εκμεταλλευτούμε κατάλληλα. 

Προσπαθούμε να καταναλώσουμε το μικρότερο χρονικό διάστημα για την άρτια ολοκλήρωση μιας μελέτης και της υλοποίησης της. 

Κάθε μας έργο ακολουθεί χρονοδιάγραμμα γεγονός που βοηθάει στον καλύτερο προγραμματισμό από την πλευρά του πελάτη μας. 

Ο τελικός στόχος του γραφείου μας είναι μια θετική παρέμβαση στη ζωή σας, με τα όποια εφόδια μας δίνει το αντικείμενο της εργασίας μας. 

Ελάτε λοιπόν να προσπαθήσουμε για μια πιο άνετη και ποιοτική ζωή.

 

 

Το παρόν

 

Το Τεχνικό Γραφείο Γαία (Construction) μέσα από ένα δίκτυο μόνιμων, έμπειρων και εξειδικευμένων συνεργατών συμπεριλαμβανομένων αρχιτεκτόνων, πολιτικών μηχανικών, μηχανολόγων μηχανικών, ηλεκτρολόγων μηχανικών, οικονομολόγων και τεχνικών συνεργείων έχει ως κύριο αντικείμενο την μελέτη και υλοποίηση τεχνικών έργων. 

Το γραφείο μας αναλαμβάνει οποιαδήποτε μελέτη αφορά κτιριακό έργο όπως επίσης και την εφαρμογή της στην πράξη. Επίσης ειδικεύεται στον τομέα των ανακαινίσεων κατοικιών, επαγγελματικών χώρων και φαρμακείων. Η εμπειρία μας, η άριστη γνώση των υλικών, και η εξειδίκευση των συνεργείων μας εγγυώνται την ταχύτατη αισθητική και τεχνική αναμόρφωση του χώρου σας.

 

Κάντε ένα ΚΛΙK σε κάθε έναν από τους ακόλουθους συνδέσμους και περιηγηθείτε στον κόσμο ενός ολοκληρωμένου Τεχνικού Γραφείου:

 

Ανακαίνιση & Διακόσμηση

Βεβαίωση Μηχανικού

Έκδοση Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης

Επίβλεψη

Επισκευές & Ενισχύσεις

Εργολαβίες

Εξοικονόμηση Κατ' Οίκον

Κατασκευή & Οικοδομικές Εργασίες

Κτιριακές & Στατικές Μελέτες

Έκδοση Πιστοποιητικού ΔΕΗ

Πολιτικός Μηχανικός

Νομιμοποίηση Αυθαίρετων & Ημιυπαίθριων Χώρων

Τεχνικός Ασφαλείας