Ζούμε σε μια εποχή που η αγορά ενός νέου σπιτιού είναι δύσκολη υπόθεση. Ιδανική λύση, είναι η Ανακαίνιση, μια λύση που αρκετά συχνά δημιουργεί άγχος και χάσιμο πολύτιμου χρόνου.

Η εταιρία μας εστιάζει στις ανάγκες και στις απαιτήσεις σας, δουλεύοντας με την μέθοδο "Με Το Κλειδί Στο Χέρι". 

Έχουμε αποδείξει στους πελάτες μας ότι η οργάνωση ενός έργου (μικρού ή μεγάλου) και ο επαγγελματισμός των ανθρώπων που θα εργασθούν για εσάς, είναι το κλειδί για μια επιτυχημένη ανακαίνιση.

Ένας Μηχανικός της εταιρίας μας, θα είναι ο υπεύθυνος για την καθοδήγηση των τεχνικών μας, (ανεξάρτητα από το πλήθος των εμπλεκομένων συνεργείων) θα ολοκληρώσει όλες τις εργασίες που έχετε αναθέσει στην εταιρία μας. 

Υπάρχει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης των εργασιών, το οποίο γνωρίζετε από την αρχή.

Γνωρίζετε από την πρώτη στιγμή το συνολικό κόστος των εργασιών.

Σας παρουσιάζουμε 2-3 διαφορετικές προτάσεις, έτσι ώστε να μπορέσετε  να επιλέξετε με ακρίβεια και αντικειμενικότητα, για το ποια εργασία σας ταιριάζει είτε οικονομικά εργονομικά, είτε ποιοτικά ή κατασκευαστικά. Αποτέλεσμα, κανένας τεχνικός και καμιά εταιρία να μη σας κοστολογεί όπως θέλει.

Η Ανακαίνιση πολλές φορές είναι απαραίτητη προκειμένου να αντιμετωπιστούν τεχνικά προβλήματα ή για να δημιουργήσουμε άνετους και λειτουργικούς χώρους που να ταιριάζουν με την αισθητική μας. 

Έχοντας την τεχνογνωσία για να αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα προχωρούμε σε λύσεις που κάνουν το χώρο σας ξεχωριστό, αναβαθμίζοντας το κτίριο σας. 

Ο σχεδιασμός και ο προϋπολογισμός των εργασιών της ανακαίνισης γίνεται πάντοτε σε στενή συνεργασία με εσάς, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας, χωρίς να υπερβαίνει και την οικονομική σας δυνατότητα.